Algemeen


Wat is een dierenpension?


Een dierenpension is een particuliere instelling, waar een huisdier voor een bepaalde tijd en tegen een vastgesteld tarief verblijft.
Het verblijf van een huisdier is niet gesubsidieerd en de kosten worden dus volledig door de eigenaar gedragen.

U mag dan ook wat van ons verwachten! De honden worden minimaal 2x daags bij ons uitgelaten en beschikken over een ruime binnen- en buitenkennel. De katten beschikken eveneens over een ruime binnen- en buitenren. Tevens beschikken wij over een ziekenboeg voor de katten en één voor de honden. Wij vinden het onze plicht het verblijf van uw huisdier bij ons zo aangenaam mogelijk te maken. U kunt hierin bijdragen door uw wensen aan ons kenbaar te maken.

Historie

In 1981 is De Open Ruimte door de familie De Boer opgericht aan de Rolderstraat 8 te Grolloo. Door de ruime ervaring, gedurende 20 jaar, (zoals het volgen van diverse cursussen dierengedrag, -EHBO, instructeurscursus en het opleiden van honden tot politie-, explosieven- en drugshond), die wij opgedaan hebben met dieren, was het voor ons een unieke kans dit dierenpension samen met onze medewerkers per februari 2002 te mogen runnen.


Dibevo

Ons pension is aangesloten bij de Dibevo.Ten aanzien van reserveringen gelden zodoende de voorwaarden van Dibevo.


Ons pension staat in nauw contact met Dierenartsenpraktijk De Roldertoren te Rolde en dierenkliniek De Borgstee in Assen. Wanneer wij vermoeden dat de gezondheid van uw huisdier in het geding is, treden wij in direct contact met één van deze instanties.